О Б А В Е Ш Т Е Њ Е !

Обавештавамо Вас даје на основу препорука Кризног штаб за сузбијање заразне болести Covid-19, које су донете на седници одржаној 25.11.2020. године, Влада Републике Србије донела Уредбу о допуни уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести COV1D-19, којом се прописују нове мере за организацију рада основних школа и измена школског календара за школску 2020/2021. годину.

Према наведеној Уредби у периоду од 30. новембра до 18. децембра 2020. године образовно-васпитни рад организује се на следећи начин:

  1. У првом циклусу (од 1 до 4 разреда) основне школе “Дринка Павловић” у Куршумлији наставља се непосредни образовно-васпитни рад према изабраном моделу организације наставе у оквиру постојећег оперативног плана рада школе;
  2. У другом циклусу (од 5 до 8 разреда) основне школе “Дринка Павловић” у Куршумлији образовно-васпитни рад оствариваће се путем наставе на даљину, уз коришење одговарајућих платформи, односно система за управљање учењем и путем Јавног медијског сервиса Србије;

У складу са одлуком о промени календара образовно-васпитног рада за основне школе обавештавамо ученике, родитеље/законске заступнике, запослене да се прво полугодиште завршава 18. децембра 2020 године, да зимски распуст траје од 21. децембра 2020 године до 15. јануара 2021 године и да друго полугодиште почиње 18 јануара 2021 године.

директор школе,

Радиша Никић

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *