ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЧЕТКУ ДРУГОГ ПОЛУГОДИШТА

Образовно- васпитни рад у другом полугодишту почиње у понедељак, 24. јануара 2022. године, према раније утврђеном распореду:
у матичној школи- ученици старијих разреда (од петог до осмог), као и првог разреда имаће наставу пре подне (часови почињу у 7:30), а ученици осталих млађих разреда (од другог до четвртог)- поподне, са почетком првог часа у 13:15.
  У издвојеним одељењима настава се, као и раније, изводи само пре подне, са већ уобичајеном сатницом.
 По одлуци Тима за школе, за ученике старијих разреда у матичној школи ће бити организована комбинована настава- наизменично кроз непосредан рад у школи и путем наставе на даљину. У сваком одељењу ученици се деле у две групе- групу А и групу Б (поделу ученика врши одељењски старешина и о томе обавештава ученике). У понедељак, 24. јануара, у школу долазе ученици који су у групи А, а следећег дана- ученици из групе Б и тако редом. Уколико се овакав режим рада настави и наредне недеље, групе ће се ротирати и у први наредни понедељак у школу би ишли ученици групе Б.
  Ученици старијих разреда у издвојеним одељењима Косаничка Рача и Грабовница похађају наставу непосредно у школи сваки дан, као и раније (не деле се на групе).
  Ученици млађих разреда (од првог до четвртог) и у матичној школи и у издвојеним одељењима и даље ће имати свакодневно непосредан рад у школи.
Трајање часова је 45 минута за све ученике.
  Молимо одељењске старешине ученика старијих разреда у матичној школи да обавесте ученике о подели на две групе и наизменичном доласку у школу сваки други дан.
  Управа школе.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *